E-mail: gombarablak@gmail.com Telefon: + 36 / 79 / 426 - 590

Bemutatkozunk

Üzletünket több éves , az építőiparban és a nyílászáró kereskedelemben szerzett teljes körű tapasztalatának okán nyitottuk.gombar1Célunk, hogy egy nagyon jó árszinten tudjuk kínálni termékeinket, különösen figyelve arra, hogy ez a megbízhatóság és a szakértelem rovására ne menjen.Azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.
Sok ablakos van, ezért Önnek “látnia” kell mit tartalmaz az árajánlat amit esetleg másutt kapott.A túl olcsó, gyorsan elkészülő termék biztosan nem gondos elkészítést takar, valószínűleg nem biztosít garanciális hátteret sem hosszú távon.gombar3
Az ablakcsere, a beépítés nem olyan szörnyű dolog. Munkánk és kiszolgálásunk bizonyítéka, hogy évek óta műanyag nyílászárókkal kapcsolatos tevékenységben dolgoztunk.Minden típusú épülethez a megfelelő technikát alkalmazzuk.
Üzletünk fő profilja fa és műanyag ablakok, bejárati és beltéri ajtók értékesítése, kiegészítve párkányokkal, könyöklőkkel, redőnyökkel, szúnyoghálóval,tetőablakkal, garázskapuval.
mindezeket az egyszerűtől a luxusig, igazodva az Ön igényeihez.
Különböző profilok közül választhat 5-6 kamrás és 70-88mm-es beépítési mélységű KBE ablakok ból.
Fa nyílászáróink felületkezelt, prémium minőségűek elérhető áron. Várjuk üzletünkben!
Gombár Tibor és Évagombar4 másolata

A 360 panoráma képekért kattintson az oldalon lévő fotókra.

Hozzáértő szakemberként segítünk: -egyénre szabott ajánlatokkal -minőségi nyílászárókkal -profi kivitelezőinkkel!